logo
RNTV Live

Consiliul de Administrație al SGU, suspendat! Primele declarații dinspre Primăria Ploiești!

ganea pana radulescu
Ciprian Radu

Primele declarații dinspre Primăria Ploiești

Instanța a dispus suspendarea actualului Consiliul de Administrație al SGU Ploiești. 

Măsura privește hotărârea nr. 42/2017 a AGA prin care au fost numiți  membrii Consiliului de Administrație la SGU, hotarare contestată atât in mass-media cât și la nivelul opiniei publice.

Conducerea SGU este acuzată că nu a respectat ordinea după punctajul obținut de candidații la un loc în CA.

Estre clar că decizia instanței, chiar dacă poate fi contestată în termen de 5 zile de la data comunicării, a provocat deranj mare în administrația ploieșteană.

Potrivit deciziei judecătorilor, actualul CA se află în stare de suspendare, și trebuie numit un consiliu de administrație interimar.

În cazul în care instanța va da o decizie finală în favoarea reclamantei, automat, Consiliul de Administrație instituit în urma hotărârii 42 nu are legitimitate. Mai mult. toate deciziile luate de la început și până acum vor fi lovite de nulitate!

Consiliul Local, în subordinea căruia se află SGU, și Primăria Ploiești sunt puse astfel într-o situație ingrată. Și, printre multele probleme cu care se confruntă Ploieștiul, asta ar fi chiar groasă de tot!

În orice caz, se ia în calcul constituirea unui CA interimar.

În materialele video de mai jos vedeți declarațiile date de viceprimarii Cristian Ganea și George Pană cu privire la subiect:

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor