logo
RNTV Live

Sebastian Ghiță a fost prins și reținut în Belgrad

ghita resize
Oana Stoica

La aproape 4 luni de la dispariția lui Sebastian Ghiță, acesta a fost prins!

La jumătatea lunii martie au apărut primele informații că fostul deputat s-ar ascunde în Serbia. Noaptea trecută el a fost identificat și prins în Belgrad. Sebastian Ghiță a fost reținut și va fi adus în țară.

Citește și :https://portal.republikanews.ro/socant-ghita-ras-cap-si-cu-barba-fratele-lui-condus-pe-politisti-la-ei/

În acest moment, pe numele lui Sebastian Ghiță sunt emise două mandate de arestare, ceea ce înseamnă că fostul deputat va petrece Paștele în arest.

Citește și : https://portal.republikanews.ro/sebastian-ghita-este-audiat-de-autoritatile-sarbe-el-prezentat-documente-false-cand-fost-prins/

Ghiță a fost trimis în judecată în două dosare penale, respectiv în cel în care este judecat alături de Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieștiului, dar și în altul în care sunt acuzați de corupție mai mulți șefi de poliție și parchet din Prahova, printre ei și Viorel Dosaru, fostul șef al IJP Prahova.

In 10 ianuarie, un complet de la instanta suprema a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, omul de afaceri fiind dat si in urmarire internationala, prin Interpol. Ghita a disparut in 21 decembrie 2016 si a fost initial dat in urmarire nationala dupa ce a incalat termenii controlului judiciar.

Sursa: hotnews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor