logo
RNTV Live

Reunirea Petrolului, reunirea marilor speranțe (GALERIE FOTO)

petrolul reunire 2018 main
Cristian Anghelescu

Reunirea Petrolului, reunirea marilor speranțe (GALERIE FOTO)

În această după-amiază, pe o vreme câinească cu ploaie măruntă și vânt tăios, lotul Petrolului a făcut un prim antrenament în acest sezon.

Sub comanda antrenorilor Romulus Ciobanu, Ciprian Pura și Cătălin Grigore și asistați de preparatorul fizic Marius Haită, 25 de fotbaliști prezentați “stil NBA” de crainicul Mircea Baganagiu au făcut cunoștință cu cei 3-400 de spectatori care au îndurat vremea potrivnică pentru a fi prezenți la întâlnirea cu echipa de suflet.

Din ambele tribune și peluze s-au putut auzi zgomotele specifice petardelor și feeria artificiilor, spectacolul în sine depășind, ca de obicei, toate așteptările!

Antrenament de acomodare

S-a făcut poza de grup, s-au trimis bezele fără număr și… la treabă! Câteva ture de “control” plus ceva exerciții de stretching și… tehnicianul principal a aruncat “la vedere” obiectele muncii! Mingile au căpătat trasee variate și efecte dintre cele mai neobișnuite la atelierele de 5 contra 2. Și mai apoi, la jocul gândit de antrenori pe jumătate de teren.

Așa va fi vreme de aproape două săptămâni, antrenamentele în sală și la Parcul Municipal Vest, pe teren sintetic, urmând a condimenta zilele de până în primul cantonament al anului, cel montan. Stagiu care se va desfășura, vă reamintesc, la Cheile Grădiștei în perioada 22 ianuarie – 02 februarie. Înaintea plecării, pe 20 ianuarie, “lupii” vor juca un meci amical cu ACS Steagul Roșu Brașov.

Cantonament la Buftea și… multe amicale!

Apoi, după câteva zile de liber se va ajunge la Buftea, locul celui de-al doilea cantonament, cel în care vor predomina meciurile amicale.

În ordine, Petrolul va întâlni pe Olimpic Cetate Râșnov (28 ianuarie), AS SR Brașov (31 ianuarie), Unirea Slobozia (7 februarie), FC Argeș (10 februarie), Chindia Târgoviște (14 februarie), adversar nestabilit (17 februarie), Progresul Spartac București (21 februarie) și FC Aninoasa (24 februarie).

Iată lotul Petrolului prezent la reunire

Portari: Mirel Bolboașă, Raul Avram, Raul Botezan, Alexandru Radu

Fundași: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Dragoș Frâncu, Jean Prunescu, Valentin Țicu, Mihai Velisar.

Mijlocași: Marius Chindriș, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Nițescu, Georgian Păun, Nini Popescu, Claudiu Tudor, Șaim Tudor, Daniel Cârjan (Viitorul Domnești), Mihai Ene (Viitorul Constanța), Mario Bratu (FC Petrolul juniori), Fabian Sotir (FC Petrolul juniori, Mihai Constantinescu (FC Petrolul juniori).

Atacanți: Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru.

În afara celor la care s-a renunțat și despre care Republikanews a anunțat la vremea respectivă, Dragoș Gheorghe s-a înțeles cu CS Blejoi și a fost împrumutat. Iar alte 2-3 noutăți vor fi anunțate până la finele săptămânii, a promis președintele Cristi Vlad.

Cert este că transferurile lui C. Stoica și C. Gugu nu mai reprezintă priorități pentru Petrolul. Se insistă pentru aducerea unui vârf de atac cu jocuri la nivelul eșalonului secund dar și a unui fundaș central cu ștaif. Vom vedea ce și cum!

sursa foto: răzvan păsărică

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor