logo
RNTV Live

Se votează pentru Gala Tineretului Prahovean!

gala
Ștefan Petre

Pe 4 februarie va avea loc Gala Tineretului Prahovean, un eveniment nou pentru județul nostru, care își propune să premieze persoane implicate în proiecte pentru tineri.

Astăzi, 1 februarie, a fost deschis votul pentru secțiunea „Premiul de popularitate”. Astfel, persoanele/organizațiile nominalizate pentru unul dintre cele 20 de premii intră automat în această competiție, care acordă titluri precum „cel mai activ tânăr în comunitate”, „tinere talente”, „cel mai bun proiect derulat în mediul rural”, dar și alte premii pentru tinerii profesori, antreprenori, jurnaliști, sportivi și chiar pentru Consiliul Școlar al Elevilor.

Oricine își poate susține favoriții chiar aici: https://galatineretuluiprahovean.ro/premiul-de-popularitate/

Evenimentul, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Consiliul Județean, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Universitatea Petrol-Gaze și alte asociații și organizații, va avea loc în sala Europa din incinta Consiliului Județean.

Mai multe detalii despre Gala Tineretului Prahovean puteți afla la https://galatineretuluiprahovean.ro/ și pe paginile de socializare ale FJT Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor