logo
RNTV Live

Probleme mari la CSM Ploiești! Consiliul Local a cerut audit

sedinta cl 25 aprilie
Ciprian Radu

Probleme mari la CSM Ploiești

Clubul Sportiv Municipal Ploiești abia mai poate merge din cauza poverii executărilor silite! Din luna februarie, nu a mai fost efectuată plăta salariilor către sportivi și antrenori! 

 

Bugetul CSM Ploiești pe 2018 a scăzut, mergându-se pe austeritate, din cauza cheltuielilor enorme pe care municipalitatea le are la toate celelalte capitole.

Și totuși, la ședința din februarie în care a fost stabilit bugetul CSM, s-a convenit cu conducerea clubului municipal că banii pentru salariile jucătorilor si ale antrenorilor sunt suficienți.

Potrivit observatorulph.ro, banii au ajuns însă numai 45 de zile. Din luna februarie nu mai sunt efectuate plăți.

Anunțul a produs deranj mare în ședinșa de astăzi a Consiliului Local Ploiești. Iar consilierii locali au cerut un audit. 

CSM Ploiești mai are și alte pietre de moară. Mai mari! Foști sportivi și antrenori neplătiți în anii trecuți, când CSM a fost ca un balon umflat fără discernământ, și-au câștigat drepturile financiare în instanță. Este vorba, în total, de vreun milion de euro, din executări silite….

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor