logo
RNTV Live

Se strâng bani pentru achiziția de materiale de protecție pentru Maternitatea din Ploiești

donatii maternintate
Daniel

Situație incredibilă la Spitalul de Obstretică și Ginecologie din Ploiești!

In plin sezon de coronavirus Materinitatea din Ploiești trece printr-o situație mai mult decât dificilă în contextul în care mai mulți medici din România s-au infectat cu COVD 19 ca din cauza lipsei echipamentelor de protecție.

Și la Spitalul de Obstretică și Ginecologie din Ploiești situația este asemănătoare.

Contactat telefonic de către jurnaliștii prahovaeconomica.roGheorghe Alexandru, managerul Spitalului de obstetrică şi ginecologie din Ploieşti a recunoscut în parte plângerile personalului medical, declarând că există stocuri minime de materiale de protecţie.

“Avem dezinfectanţi, dar la capitolul măşti stăm cel mai rău. De trei zile nu mai sunt în magazie, iar pe secţie sunt puţine. Am primit recent 500 de măşti cu filtru tip FFP 1 şi le-am repartizat pe secţii în aşa fel încât să se ajungă cât mai mult. Dar în maternitate avem 33 de medici şi 80 de asistente care au nevoie de măşti cu grad ridicat de protecţie tipul FFP 2 şi FFP 3. Am comandat în urmă cu câteva zile 5.000 de măşti chirurgicale, 11.000 de bonete, 165 de combinezoane, dezinfectant, botoşi, ochelari de protecţie şi halate ramforsate, care vor sosi, măcar o parte, luni”, a declarat Gheorghe Alexandru.

Astazi, 27 martie 2020, bloggerul Loredana Chelba  fost demarata deja o  campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul de Obstretică și Ginecologie Ploiești.
Campania a fost aprobată de conducerea maternității și am primit garanția că în acest moment se lucrează intens pentru identificarea furnizorilor de echipamente anti COVID-19 și plasarea comenzilor.
Pentru  transparența totală se vor publica listele cu oamenii sau companiile care donează!
Noi stăm în casa, dar putem ajuta de la distanța!
Orice sumă contează!
Am să vă rog respectuos: dacă nu puteți ajuta să ne concentrăm totuși pe comentarii pozitive. Nu este timpul reproșurilor sau al judecatei online. Există o singură certitudine. Fără ajutorul nostru NU se poate. Aceasta este realitatea chiar dacă nu ne place!
Dacă doriți și puteți să sprijiniți Spitalul de Obstretică și Ginecologie Ploiești, mai jos aveți contul în care o puteți face.
Agenții economici care doresc să sponsorizeze spitalul pot contacta conducerea institutiei pentru închieierea contractului de sponosorizare  a scris Loredana pe Pagina de facebook.

Toți banii vor ajunge direct în contul maternității.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor