logo
RNTV Live

Video-Preţul de evaluare a unei mărci a Petrolului Ploieşti este de aproximativ 6000 de lei. Vezi ce a spus primarul Adrian Dobre despre viitorul echipei de suflet a ploieştenilor

petrolul (Large)
Raluca Eparu

Adrian Dobre, primarul Ploieştiului a anunţat în această dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă că cele şase mărci ale Petrolul Ploieşti au fost evaluate la preţul de aproximativ 6000 de lei fiecare, acesta fiind preţul de pornire pentru cedarea prin cesiune.

Primarul a lăsat să se înţeleagă că i se pare mic acest preţ, dar că aşteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile. Cele şase mărci sunt F.C. Petrolul Ploiesti, F.C. Petrolul Ploiesti 1924, Petrolul Ploiesti, Petrolul 52, Fotbal Club Petrolul și Petrolul 95.

Deocamdată, la primărie nu a ajuns nimeni de la Veolia, despre care se ştie că intenţionează să preia mărcile. “Nu au ajuns la primărie şi de altfel nici nu trebuie în această fază”, a declarat primarul. Oricum a continuat acesta, “mărcile nu vor fi date ca proprietate, ci cesionate cu dreptul de folosinţă pentru utilizarea lor în scopuri sportive”.

“Va trebui discutat şi în consiliul local, dacă e vorba de una sau toate. Dar în opinia mea marca trebuie folosită de o firmă care să-şi desfăşoare activitatea în municipiul ploieşti, pentru că e marca de suflet a ploieştiului. Trebuie să vedem exact ce spune evaluatorul, încă nu am parcurs toată documentaţia, dar urmează să discutăm şi să vedem. Cesionarea se face printr-o formulă de atribuire. Sunt necesare însă nişte condiţii impuse”, a spus Dobre.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor