logo
RNTV Live

Portul din Berdyansk este în flăcări. Astăzi se decide direcțiile pe care NATO le va urma, în contextul războiului din Ucraina

sursă foto ziare.com
Theo Tănăsescu

Portul din Berdyansk este în flăcări. Astăzi se decide direcțiile pe care NATO le va urma, în contextul războiului din Ucraina.

Potrivit antena 3. În această dimineaţă, portul din Berdyansk este în flăcări. Nu se ştie dacă a fost lovită o navă rusească sau dacă forţele ruseşti au aruncat în aer rezervoarele de combustibil, transmite Nexta. Majoritatea incendiilor din apropierea Centralei Cerobîl au fost stinse, iar Mariupol este aproape distrus după o lună de război.

De asemenea, tot astăzi va avea loc summit-ul NATO la Bruxelles, cea mai importantă întâlnire a șefilor de state și guverne din NATO, unde se va discuta despre războiul din Ucraina. Joe Biden, președintele Statelor Unite, dar și președintele Klaus Iohannis vor fi prezenți. Se decide direcțiile pe care NATO le va urma, în contextul războiului din Ucraina, potri it sursei citate.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor