logo
RNTV Live

Se lucrează intensiv la Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai extins proiect de regenerare urbană din Ploiești

Pleiades Residence
Mihai Constantinescu

Se lucrează intensiv la Pleiades Residence, componenta rezidențială a celui mai extins proiect de regenerare urbană din Ploiești

Lucrările de construire la Pleiades Residence, cel mai extins proiect de regenerare urbană construit de Prime Kapital în Ploiești, sunt în plină desfășurare, după ce compania a obținut autorizația de construire în primăvara acestui an.

Complexul este componenta rezidențială a unui amplu proiect dezvoltat de Prime Kapital pe fosta platformă „Uzina 1 Mai” și va avea acces direct la Prahova Value Centre, finalizat anul trecut.

În cadrul Pleiades Residence, dezvoltatorul Prime Kapital a decis să folosească o soluție de fundare astfel încât să se asigure nivelul maxim de siguranță a clădirilor, din punct de vedere structural. Până în acest moment, au fost realizați piloții de test și piloții ajutători pentru corpurile A și B, au fost testați piloții de test din corpul A, și se continuă cu corpul B. Piloții sunt elemente structurale de fundare de adâncime.

În prezent, se continuă forajul în corpul A, iar în prima parte a lunii octombrie va continua forajul și realizarea piloților pentru corpul B. Tot în această perioadă, Prime Kapital va începe realizarea grinzilor de fundare, urmând ca apoi să se instaleze două macarale turn pentru corpurile A și B din complex.

Situat în partea de Sud a orașului, ansamblul rezidențial este conectat la toate punctele de interes din Ploiești. Astfel, Pleiades Residence și Prahova Value Centre sunt conectate la oraș printr-o rețea de străzi și rampe care a fost deja dezvoltată de Prime Kapital, după o investiție de 2,8 milioane de euro.

Noul hub urban se bazează pe un concept inovator, care include servicii și facilități secundare pe lângă cele două componente principale, retail și rezidențial, pentru a crea o comunitate urbană modernă și plină de viață, care va deveni un reper municipal în viitor. 

Tipuri de apartamente disponibile pentru cumpărare 

Complexul rezidențial va oferi 17 tipuri diferite de unități, de la studiouri duble până la apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri și penthouse-uri. Data de finalizare a primei faze este estimată pentru finele anului 2023. În acest moment, dacă ești interesat să cumperi o proprietate la standarde înalte de calitate, încă mai sunt disponibile o serie de unități scoase la vânzare în prima fază de construire, în clădirile A și B! 

Poți alege dintre: 

  1. Apartamente cu grădină privată, la parter: 

Pentru mai multe informatii, vizitati www.pleiadesresidence.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor