logo
RNTV Live

Se întorceau de la pescuit când au fost luaţi ca din oală de o patrulă mixtă din Ciorani.Dosare penale

patulă mixtă sursă foto Ora de Sibiu
Mihai Constantinescu

Prinşi cu…peştele-n sac

Se întorceau de la pescuit când au fost luaţi ca din oală de o patrulă mixtă din Ciorani.Dosare penale.

Trei bărbaţi din Ilfov s-au întors de la pescuit cu trofeul cel mare: dosare penale.

Cei trei tocmai se întorceau de la pescuit de pe un canal aflat la limita comunei Boldești-Grădiștea. Prinseseră o cantitate importantă de peşte.La intersecția D.J.102 cu D.N.1 D Sălciile – Ciorani au fost opriţi pentru un control de rutină de către o patrulă mixtă din cadrul Secției Rurale nr. 6 Ciorani .

În  urma verificării interiorului autoturismului, s-a constatat faptul că în acesta se aflau mai multe plase tip monofilament și pește. Având în vedere aspectele constatate, s-a constituit o echipă operativă care a stabilit că bunurile identificate ar fi fost utilizate la săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/opt-ploiesteni-au-intrat-intr-un-mare-necaz-imediat-dupa-ce-au-pus-mana-pe-telefon-pe-fir-au-intrat-si-politistii/

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor