logo
RNTV Live

Un bărbat a fost observat în repetate rânduri că se întinde pe jos în cele mai periculoase zone din Ploieşti, inclusiv în intersecţii/ FOTO

intins-pe-jos
Mihai Constantinescu

Un bărbat a fost observat în repetate rânduri că se întinde pe jos în cele mai periculoase zone din Ploieşti, inclusiv în intersecţii. Imaginile postate în mediul online au stârnit un puternic val de reacţii. Potrivt martorilor, bărbatul recurge la astfel de gesturi perioadic, fiind zărit în mai multe zone din oraş.

Din păcate, toată lumea a luat atitudine doar în mediul online, omul fiind lăsat pe jos de fiecare dată când a fost zărit fără a se lua nicio măsură, nici măcar ce a se sunat la 112.

UPDATE

În urma apariţiei materialului în care este prezentan un bărbat care se întinde pe jos in interesectţii, reprezentanţii primăriai Ploieşti că poliţiştii locali au în vedere depistarea persoanei cu pricina, cât şi luarea măsurilor care se impun:

“Urmare a apariției, în publicația dumneavoastră, a articolului Un bărbat a fost observat în repetate rânduri că se întinde pe jos în cele mai periculoase zone din Ploiești, inclusiv în intersecții, precum și a informațiilor transmise de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești, vă comunicăm că aspectele semnalate sunt în atenția polițiștilor locali astfel încât, în momentul identificării acestei persoane, să poată fi luate măsurile legale care se impun iar aceste incidente să nu mai fie prezente în municipiul Ploiești”.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/s-a-dat-startul-incendiilor-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor