logo
RNTV Live

FOTO DOCUMENT/Se cer sacrificii pentru a se construi noua Piaţă Centrală. Este necesară evacuarea și demolarea unei construcții

1
Mihai Constantinescu

Lucrările la Piaţa Centrală impun evacuarea și demolarea unei construcții

FOTO DOCUMENT/Se cer sacrificii pentru a se construi noua Piaţă Centrală. Este necesară evacuarea și demolarea unei construcții.

Ploieştiul are nevoie de o piaţă nouă. Iată motivul pentru care autorităţile locale au întreprins demersuri în acest sens, pentru ca în locul pieţei centrale vechi să fie construită una nouă. Dar până să se construiscă trebuie să se dărâme.

Din păcate, în acest moment toate procedurile sunt blocate. Documentația pentru obținerea autorizației de desființare a construcțiilor trebuie refăcută pentru că nu este foarte clară situaţia a trei dintre propietarii care ar trebui să părăsească locul.

Iniţial, cei trei dintre propietari de spaţii comerciale, care au în proprietate construcţia nu şi terenul, au refuzat să plece. Doi dintre proprietari’au acceptat demolarea construcţiilor. În acest moment doar cu unul dintre ei mai există probleme, însă reprezentanţii Hale şi Pieţe intenţionează se rezolve situaţia în instanţă.

Situaţia este prezentată astăzi în faţa consilierilor locali care urmează să ia o decizie în privinţa soartei lucrărilor de la Hale şi Pieţe.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor