logo
RNTV Live

Se apropie sărbătorile! Prahovenii au ales deja unde să petreacă. Nu mai este nici o surpriză

sărbătorile
Mihai Constantinescu

Valea Prahovei, destinaţia preferată de sărbători

Se apropie sărbătorile! Prahovenii au ales deja unde să petreacă. Nu mai este nici o surpriză.

Vrema atipică nu i-a inspăimântat pe turişti. Şi-au făcut planuri din timp unde vor petrece de Ziua Naţională a României şi chiar unde vor petrece Crăciunul şi Revelionul.

Judeţul Prahova rămâne în topul preferinţelor turiştilor când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Este unul din cele mai căutate destinaţii pentru minivacanţa de 1 decembrie.

În acest moment în Azuga şi Buşteni gradul de ocupare este de peste 70% . La Sinaia gradul de ocupare a depăşit 75%. Trendul ascendent al popularităţii oraşului Breaza şi Municipiului Campina se păstrează. Acestea se bucura de un grad de ocupare de peste 65%.

Pentru 1 decembrie turiştii vor achita între 750 lei/3 nopţi cazare cu cină festivă pe data de 1 la un hotel de 4 stele şi 470 lei/3 nopţi de cazare cu mic dejun şi cina barbeque la o vilă de 3 stele, potrivit uni comunicat de presă al APDT Prahova

Crăciun şi Revelion pe Valea Prahovei

Pentru Craciun si Revelion exista unitati care deja  sunt rezervate integral!
Prahova este aproape ocupată pentru această perioadă. Azuga şi Buşteni au cifre similare cu minivacanţa de 1 decembrie. în Sinaia gradul de ocupare depăşeşte în acest moment 80%. În Campina şi Breaza se mai găsesc locuri. Gradul de ocupare în jur de 65%, însă numărul rezervărilor creşte de la o zi la alta.

Pentru Crăciun preţurile se încadrează între 2200 şi 2500 lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun şi cină festivă în Ajunş La toate acestea se adaugă şi alte facilități. Pentru cazarea de 4 nopţi la un hotel de 3 stele turiştii vor achita în jur de 1500 de lei beneficiind de mic dejun inclus şi cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.

Vacanţa de Revelion îi va costa pe turişti între 4.500 şi 5.200 de lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch, etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematica şi tombola.

“Ne pregătim de sezonul de iarna în Prahova. Remarcăm faptul că turiştii fac rezervări pentru aceste perioade din ce în ce mai devreme. Pentru pasionaţii de sport la inaltime,  exista acum şi un bistro, la Cota 2000, astfel acestia nu mai trebuie să părăsească pârtia pentru prânz. Ne aşteptam la un sezon plin şi datorită voucherelor de vacanţă pe care unii turişti le-au folosit pentru a face rezervări pentru perioada care urmează” a declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cum-a-devenit-ploiestiul-orasul-lui-ce-bei-istoria-interbelica-care-i-a-adus-acest-nume/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/templul-dorintelor-locul-din-romania-unde-toate-dorintele-devin-realitate-vezi-unde-se-afla/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/dovleci-demni-de-cartea-recordurilor-intr-o-gospodarie-din-valea-calugareasca/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor