logo
RNTV Live

IPJ Prahova desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru şcolile de poliţie

ceremonia Festivitate de absolvire pentru promoția decembrie 2017 a Școlii de Poliție din Câmpina
Mihai Constantinescu

Inspectoratul de Poliție Judeţean Prahova, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară până pe 28 februarie 2021 (inclusiv) activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admitere pentru învățământul postliceal, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (sesiunea februarie-martie 2021).
Inspectoratul de Poliție Județean Prahova recrutează candidaţi la concursul de admitere la:
• Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;
• Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca;
• Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Calendar

Toți cei care își doresc o carieră în poliție și care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie a.c., zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica), între orele 09:00-15:00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliţie Prahova, situat în municipiul Ploiești, str.Vasile Lupu, nr. 60, județul Prahova – Serviciul Resurse Umane.

Dosarele în volum complet se vor depune până la data de 10 martie a.c. (inclusiv), până cel târziu la orele 16:00, la sediul IPJ Prahova – Serviciul Resurse Umane.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul: https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-admiterea-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-februarie-martie-2021&page=1

Activitățile de recutare se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, astfel încât candidații se vor prezenta la înscriere /cu ocazia depunerii dosarului, având mască/mănuși de unică folosință și pix/stilou de culoare albastră.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor