logo
RNTV Live

Școala de Subofițeri de Pompieri se mandrește cu un multiplu campion național la Powerlifting/ FOTO

IMG_6913-2
Erika Stoica

Școala de Subofițeri de Pompieri se mandrește cu un multiplu campion național la Powerlifting.

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești este recunoscută național ca fiind singura unitate militară care formează viitori salvatori, acordându-le calificările de „maistru militar auto”, respectiv „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”.

Printre activitățile zilnice de învățare și practică profesională, elevii reușesc să exceleze și în plan personal. Acest lucru se identifică prin diferite hobby-uri pe care le practică în timpul liber.

Multiplu campion național la Powerlifting

Moise Gheorghe, în vârstă de 27 de ani, este elevul școlii și totodată multiplu campion național la Powerlifting. Este de profesie inginer electro-mecanic, practică sportul de la o vârstă fragedă, iar din anul 2013 a început ascesiunea lui pe scara acestui sport, Powerlifting, atunci când antrenorul său i-a remarcat adevăratul potențial.

De-a lungul anilor acesta a participat la numeroase campionate, atât naționale, cât și europene. A atins o performanță greu de întrecut. A reușit să obțină medalia de aur la Campionatul European în anul 2018, bronzul la Campionatul din Polonia, locul III mondial la Campionatul din Africa și locul IV la Campionatul Mondial din Danemarca, unde a reușit să ridice 267,5 kg la proba de genoflexiuni. Acesta din urmă a fost și primul campionat de seniori al elevului, care a venit însoțit de foarte multe emoții, dar și de o satisfacție nemărginită, deoarece a fost cel mai tânăr din categoria sa și cu toate acestea a reușit să se autodepășească și să obțină locul IV.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor