La ședință… din duș. A demisionat după câteva ore

angajare

Alberto Iosif Caraian, consilier PSD, s-a conectat vineri dimineață la o ședință oficială a Consiliului Local din Sectorul 1… dezbrăcat, din duș.

Imediat după ce secretarul ce conducea ședința a început să strige în ordine alfabetică consilierii locali, bărbatul a intrat în apel cu camera pornită, moment în care s-a putut observa că acesta era în duș.

După câteva secunde, pe fundal s-au auzit râsete din sala de conferințe a Sectorului 1. Câteva persoane l-au rugat să închidă camera, însă hohotele de râs au continuat din cauza neatenției oficialului.

„Albert, apreciem dedicarea, dar închide camera”, spune un coleg al consilierului.

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia”, declară oficialii din PSD.

După aceste afirmații, PSD a lansat un atac la adresa actualului primar al Sectorului 1, Clotilde Armand.

„În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, reiese din comunicatul transmis de PSD.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here