logo
RNTV Live

Scoala de agenți de Poliție Campina pregătește cei mai buni polițiști. Vezi cum s-a remarcat unui dintre ei care a acționat ca la carte în timpul său liber

POLITIST sursă foto Facebook Poliția Romana
Erika Stoica

Scoala de agenți de Poliție Campina pregătește cei mai buni polițiști. Vezi cum s-a remarcat unui dintre ei care a acționat ca la carte în timpul său liber.

Atăzi este despre Răzvan, polițist în Constanța. În timpul liber se regăsea la volanul mașinii personale, pe strada Baba Novac. După câțiva metri de condus, a observat un fum gros, care își făcea prezenta pe geamul de la parter al unui apartament.A oprit mașina și a intervenit! Imediat după apelul telefonic la 112, a scos din apartamentul cu pricina un bărbat, care își căuta cu disperare fratele bolnav. Din fericire, acesta era ieșit din casă înainte ca incendiul să se producă.

Răzvan a terminat Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, iar la cei 25 de ani este un polițist excepțional.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor