logo
RNTV Live

Halep, meci pierdut prostește… (VIDEO)

main simo
Cristian Anghelescu

După ce a ajuns în sferturi făcând spectacol în partida cu Samantha Stosur – în care Simona Halep a revenit senzaţional şi a câştigat cu 4-6, 7-5, 6-2 după ce australianca a condus cu 1-0 la seturi şi 5-2 în actul secund – sportiva româncă are o misiune mai dificilă în fața Johannei Konta.

Ea speră să se revanşeze în faţa britanicei de pe locul 11 WTA, care s-a impus în singura confruntare directă dintre cele două din circuitul WTA, de la Wuhan (6-3, 3-6, 7-5).

Meciul se joacă pe arena centrală, Stadium, fiind primul din această zi de întreceri pe meleaguri americane.

https://www.youtube.com/watch?v=3G-O0tBfO_M&feature=youtu.be

Halep a început bine meciul și primul break a însemnat și desprinderea, de la 1-1 aceasta reușind să ajungă la 4-1. După 4-2 și valorificarea serviciului, 5-2, Simona a cedat un game în care a avut două mingi de set, adjudecându-și serviciul și implicit primul set cu 6-3 după 40 de minute de joc.

Setul doi a început extrem de rău pentru româncă, ea cedând break-ul iar Konta s-a distanțat la 0-3! Beneficiind de un cadou nesperat – britanica ratând o minge extrem de ușoară și implict șansa de a câștiga și break-ul al doilea! – Halep a echilibrat rapid partida, 3-3 și apoi 4-4!

Evoluând dezinhibat, Simona a reușit și cel de-al doilea break, exact când trebuia mai mult, iar finalul meciului s-a produs după ce, jucându-se cu nervii celor care au susținut-o, a cedat la rându-i break-ul, 5-5, ambele valorificându-și serviciul: 6-6!

În tie-break, Simona a cedat dramatic, 7-9, și scorul a devenit 1-1 la seturi!

În decisiv, românca a început bine conducând cu 1-0 după ce Konta a avut trei mingi de break! Apoi, după 1-1 și 2-1, Halep și-a pierdut serviciul, implicit busola, iar britanica a ajuns imediat să câștige setul cu 6-2! Și, implicit, meciul!

Aceasta va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Angelique Kerber – Venus Williams.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor