logo
RNTV Live

Schimbări la nivelul conducerii Primăriei Ploiești? Mesaj cu subînțeles al primarului Volosevici

Andrei Volosevici
Dumitrescu Vlad

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a transmis, marți seară, cu ocazia evenimentului dedicat aprinderii iluminatului festiv, un mesaj politic cu subînțeles.

Concret, prin invitația transmisă viceprimarului Magdalena Trofin, despre care a spus că este un om care este în echipa sa, edilul a vrut să arate că alianța PNL-USR va funcționa și pe viitor la nivelul administrației publice locale.

”Real fiecare ploieștean ar fi trebuit să aprindă iluminatul festiv pentru că a fost în continuare un an greu și am trecut cu toții prin lucrurile astea cu bune și cu rele, cu lucrurile pe care le-am făcut și cu lucrurile pe care trebuie să le facem, să le îndreptăm. Mi-am permis în acest an, salutând toată echipa care face parte din ceea ce înseamnă executivul, pe care uneori îl admirați, pe care alte ori îl criticați, ceea ce este corect să fie așa, ca luminițele să fie aprinse de un om care este în echipă, de fapt de copiii unui om care este în echipă,  și anume doamna viceprimar Magdalena Trofin”, a susținut primarul Andire Volosevic.

Reacția primarului Andrei Volosevici vine în contextul în care Guvernul României este condus de alianța PNL-PSD-UDMR, iar consilierul local PSD George Botez a anunțat că este dispus să preia funcția de viceprimar al municipiului Ploiești.

În prezent cele două posturi de viceprimari sunt ocupate de Daniel Nicodim ( PNL) și Magdalena Trofin (USR). Ținând cont că  de acest aspect, ne este greu să credem că în contextul alianței PNL-PSD ar putea să fie înlocuit viceprimarul liberal, singura schimbare care ar putea avea loc la nivelul executivului ploieștean fiind cea a Magdalenei Trofin cu cea a lui Sorin George Botez.

Însă, în contextul declarației primarului Andrei Volosevici, schimbarea viceprimarului USR este aproape imposibilă în prezent. Asta dacă nu cumva decizia s-ar lua în urma unor negocieri politice la nivel județean, iar consilierii locali liberali vor accepta schimbarea Magdalenei Trofin cu cea a lui George Botez.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor