logo
RNTV Live

Scandalul plecărilor din PSD a ajuns și în presa națională

PSD sediu
rnews

Iată ce a apărut în presa națională despre acest scandal: ”Liderii PSD din Prahova sunt absolut dezarmaţi după ce aproape toată organizaţia PSD Ploieşti a trecut la PNL. În total, ar fi vorba de peste 1.000 de demisionari, au declarat surse politice, miercuri, pentru PSnews.ro.

Acest lucru ar putea produce o adevărată catastrofă pentru PSD în Prahova, judeţ controlat până de curând (din aerul cel mai rarefiat până la firul ierbii) de către unul dintre cei mai reprezentativi baroni locali, Mircea Cosma.

Amintim că Donald Constantin (vicepreşedinte al PSD Ploieşti) a demisionat din formațiunea politică, explicând că subordonaţii săi pe linie de partid sunt nemulţumiţi de listele pe care PSD le-a stabilit pentru alegerile parlamentare.

„În această listă cu propuneri pentru parlamentare, nu s-a ţinut cont de dorinţa membrilor PSD de la municipiu. În consecinţă, eu fiind un reprezentant respectabil al organizaţiei ploieştene, sunt în consens cu colegii mei şi, ca atare, îmi depun oficial demisia din partid”, a declarat Constantin, citat de deprahova.ro.

După ce a părăsit PSD, Donald Constantin s-a înscris în PNL. Conform presei locale, foarte mulți alți membri ai organizației au anunțat și ei că pleacă din partid, solidari cu omul față de care și-au declarat respectul. Vorbim de peste 1.000 de persoane, inclusiv despre directori din societăţi subordonate primăriei şi șefi ai unor organizații PSD de cartier din Ploieşti. Aceștia ar fi plecat la PNL dimpreună cu toți membrii filialelor pe care le conduc.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a confirmat atât demisia din partid a vicepreşedintelui de la municipiu, cât şi existenţa unui val de demisii.

„Momentan, am văzut doar demisia lui Donald Constantin. Deocamdată, nu am niciun punct de vedere. O să dăm un comunicat de presă în urma analizei pe care o s-o facem… nu știu… în urma acestei avalanșe de demisii”, a explicat Toader, conform ziarulincomod.ro.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a declarat pentru PSnews.ro: „Sunt bineveniţi în PNL toţi oamenii oneşti care vor să facă din Ploieşti un oraş aşa cum noi toţi ne dorim”.

Sursa: http://psnews.ro/dezastru-pentru-psd-in-prahova-tsunami-de-dezertari-catre-pnl-exclusiv-surse-147747/

Citește și : https://m.antena3.ro/actualitate/se-anunta-demisii-in-lant-la-psd-ploiesti-fostul-vicepresedintele-a-trecut-deja-la-pnl-385018.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor