logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu condamnă lipsa de profesionalism și de patriotism a guvernanților. Fermierii, gata de proteste

Fermierii care cedează exploatația agricolă pot primi 1.500 euro/an
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu condamnă lipsa de profesionalism și de patriotism a guvernanților. Fermierii sunt gata de proteste din cauza subvenţiilor înjumătăţite.

“Fermierilor români le-a ajuns cuțitul la os și, în semn de protest, se pregătesc să vină cu tractoarele la București. Oamenii, pe bună dreptate, sunt disperați: subvențiile s-au înjumătățit, Programul Tomata a fost îngropat de viu, irigațiile rămân o poveste frumoasă, puținii bani vin cu întârziere, motorina se scumpește cu fiecare secundă care trece…Și nu, vina nu poate fi dată pe “soartă” sau pandemie! Ci doar pe lipsa de profesionalism și de patriotism a guvernanților și pe ambițiile politice prostești ale acestor nepricepuți de a stopa lucrurile bune făcute de predecesori…Dovada că SE POATE ȘI ALTFEL o găsești oriunde, imediat ce treci granița!Toate celelalte state membre își promovează produsele și își sprijină agricultorii și procesatorii!Prin Proiectul de lege pe care noi, parlamentarii PPU(s-l), împreună cu colegii social-democrați, l-am promovat, privind achiziția produselor alimentare din producția autohtonă, exact acest lucru îl dorim!Agricultura este un domeniu ce ține de siguranța națională!Securitatea alimentară trebuie să fie prioritatea oricărui guvern responsabil, indiferent de culoarea sa politică!”, a menţionat deputatul umanist Graţiela Gavrilescu pe Facebook.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor