logo
RNTV Live

Scandalul pe tema confidențialității studiului de prefezabilitate al proiectului ”Spitalul Municipal de Urgență Ploiești” continuă /VIDEO

Mihai Constantinescu

Scandalul pe tema confidențialității studiului de prefezabilitate al proiectului ”Spitalul Municipal de Urgență Ploiești” continuă

Primarul Andrei Volosevici a reacționat, în cadrul unei conferințe de presă, după ce majoritatea consilierilor locali au anunțat că nu vor accepta să semneze niciun document cu privire la confidențialitatea studiului de prefezabilitate al proiectului “Spitalul Municipal de Urgență” Ploiești. Edilul susține ca în  hotararea votată de aleșii locali, este prevazuta conditia confidențialității.   Volosevici ii acuza pe colegii de partid că il instiga să faca un abuz în serviciu.

SCANDALUL CONTINUĂ

Scandalul pe tema confidențialității studiului de prefezabilitate al proiectului ”Spitalul Municipal de Urgență Ploiești” ia amploare. Primarul Andrei Volosevici a susținut în cadrul unei conferințe de presă faptul că în  Hotărârea de CL votată de aleșii locali, care face referire la realizarea acestui studiu, prevede această condiție, a confidențialității.

Primarul Volosevici i-a acuzat pe aleșii liberali și pe președintele PNL Ploiești, Roberta Anastase, că îi sugerează practic să nu  respecte respectiva Hotărâre. Susține că în această situație este instigat să săvârșească un abuz în serviciu.

Totodată, șeful executivului ploieștean susține că în spatele acestor contestații stă de fapt o dorință de a nu se realiza acest proiect.

În timpul conferinței, Volosevici a mai susținut că  proiectul Spitalului Municipal De Urgență, poate fi realizat.  Edilul  a declarat că gradul de îndatorare al Ploieștiului va permite contractarea unui împrumut pentru realizarea obiectivului de investiții.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor