logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu, reacție la declarațiile ministrului Ludovic Orban

Coronavirusul
Georgescu Cristi

Grațiela Gavrilescu, vicepreședintele Partidului Forța Națională reacționează vehement față de ultima apariție a premierului Ludovic Orban. Fostul ministru al mediului opinează într-o postare scrisă pe o rețea de socializare că perioada petrecută de  Orban în autoizolare i-a influențat serios modul de gândire în actuala criză a Coronavirusului.

Iată postarea Grațielei Gavrilescu:

,,Domnul Orban nu a ratat nici ieșirea publică de astăzi pentru a da de înțeles că a preluat o “grea moștenire”…
Se vaită, pe 24 martie, că, la apariția epidemiei, în România nu erau constituite stocuri de rezervă de măști și materiale de protecție împotriva coronavirusului.
Pesemne perioada de autoizolare la Vila Lac, în loc să îl ajute să se reculeagă, mai rău l-a afectat.
Să îl ajutăm, zic:
Domnia sa a preluat guvernarea pe 4 noiembrie. 2019!
Două luni mai târziu, în ianuarie 2020, toată planeta- mai puțin domnul Orban- știa cu ce criză majoră se confruntă China și ce măsuri extreme- aparent, totuși, fără efect- se luau în acea țară împotriva proliferării infecției.
La noi, în pofida demersurilor OFICIALE făcute de Institutul Balș pentru aprovizionarea cu materiale sanitare și medicamente necesare în situația unei epidemii COVID-19 și în pofida atenționărilor OMS, prioritatea priorităților au fost considerate… alegerile anticipate.
Și așa au rămas… până pe 19 martie, când președintele nu a mai avut încotro și a dat semnalul mobilizării…
Greu…
Târziu…
Cu multe bâlbe și poticneli…
Ca deputat, membru al Comisiei pentru sănătate, am urmărit atent și am atenționat, ori de câte ori am avut prilejul, că situația scapă de sub control!
Și am sperat ca măcar acum, în al 12-lea ceas, să avem înțelepciune și bun-simț să punem, cu toții, România înaintea interesului de partid.
Din acest motiv am și votat actualul guvern!
Și l-aș fi votat și pe al lui Cîțu, dacă nu dădea bir cu fugiții!…
Constat, însă, că domnului Orban tot politica i-a rămas cea mai dragă și că nu se poate abține…
Scutiți-ne, domnule prim-ministru!
Discutăm politic…după!
Acum, avem o singură prioritate: salvarea României.
La propriu!”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor