VIDEO/Exclusiv/Ploieşteancă, martoră la un scandal monstru în autocarul care transporta românii veniţi din Germania

Scandal violent în parcarea unui supermarket din Ploiești, cu spray lacrimogen și cuțit.

Trei bărbați și o femeie au luat parte la un scandal violent care s-a petrecut în parcarea unui supermarket din Ploiești.

Acesta a izbucnit pe fondul unor discuții mai vechi, între cele patru persoane, care ulterior a degenerat, acestea agresându-se reciproc, folosind un spray iritant lacrimogen și un obiect tăietor-înțepător.

La scurt timp, persoanele implicate au fost identificate, depistate și conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 29 de ani, și o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploiești, respectiv din municipiul București

În urma altercației, doi dintre bărbați și femeia au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internați.

Față de tânărul în vârstă de 26 de ani, din municipiul București, femeia în vârstă de 29 de ani, din municipiul Ploiești și un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, tot din municipiul Ploiești polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *