APARTAMENT DISTRUS DE CHIRIAŞI/VIDEO

angajare

Un ploiestean care si-a inchiriat apartamentul anul trecut unei familii a gasit in urma cu cateva zile locuinta distrusa. Chiriasii, care de curand s-au mutat, dupa mai multe insistente, nu au lasat doar casa vandalizata, ci si datorii mari la intretinere si utilitati. Cum proprietarul nu a reusit pana acum sa isi recupereze pagubele, pentru ca fostii locatari nu mai raspund, a decis sa mearga in instanta. Politia face si ea verificari, dupa ce pagubitul a depus plangere.

O locuinta distrusa in totalitate. Cateva fotografii cu apartamentul facute de proprietar, inainte sa posteze anuntul de inchiriere, arata exact amploarea pagubelor. Canapele rupte, pereti murdari, electrocasnice distruse si usi ramase fara geamuri. Alte cateva obiecte au fost furate din casa barbatului, de catre fostii chiriasi.

Tocmai de aceea barbatul, care detine locuinta, nu a stiut ce se petrecea dincolo de usa casei. Cand a reusit, insa, sa patrunda in imobil s-a luat cu mainile de cap.

Pe langa aceste pagube, proprietarul s-a ales acum si cu alte datorii.

Chiriasii acuzati de distrugerea apartementului au fost contactati de catre reporterii nostri, pentru un punct de vedere, insa nu au oferit niciun raspuns, pana la difuzarea acestui material.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here