logo
RNTV Live

Scandal și înjurături într-un autobuz din Ploiești

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Theo Tănăsescu

Luni seara, trei copii cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, au înjurat ca la ușa cortului șoferul și pasagerii care circulau cu un autobuz de pe traseul 35B. La auzirea vorbelor celor trei scandalagii, oamenii au sunat la Jandarmerie.

Doi dintre copii au primit avertismente, iar unul, o amendă de 100 de lei.

“Ieri 25.07.2022, în jurul orei 22:25, printr-un apel telefonic la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, conducătorul unui autobuz de pe linia “35B” care circula în zona Păltinis din municipiul Ploiești, a sesizat tulburarea ordinii publice în mijlocul de transport în comun de către un grup de tineri.

La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că trei tineri tulburau ordinea publică în mijlocul de transport în comun aparținând T.C.E. Ploiești, prin proferarea de injurii, expresii jignitoare și vulgare la adresa conducătorului auto și a celorlalte persoane din autobuz, provocând indignarea acestora.

Celor 3 persoane le-au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, constând în 2 avertismente și o amendă în valoare de 100 lei, având în vedere faptul că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceștia sunt minori.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Trei copii au făcut scandal într-un autobuz TCE. Șoferul și călătorii, înjurați ca la ușa cortului (ziarulincomod.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor