logo
RNTV Live

VIDEO/ Scandal pe bani în Primărie. Angajații SPFL au blocat activitatea

Scandal pe bani în Primărie
rnews

 

Scandal monstru azi la Palatul Administrativ. Salariații din Primărie protestează vehement, nemulțumiți de grila de salarizare. Angajații au blocat activitatea instituției și spun că nu o vor debloca până când revendicările lor nu vor fi luate în seamă.

 

Oamenii din cadrul Serviciului Public de Finanțe Locale au intrat azi în grevă spontană. Nemulțumirea lor: noua grilă de salarizare și faptul că, în conformitate cu noua HCL, au pierdut stimulentul financiar cerut.

Salariații din Primărie au umplut până la refuz sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ. Președintele de ședință, George Botez, a făcut chiar apel la oameni să părăsească sala supraaglomerată.

 

 

Tot acest protest al angajaților din Primărie a creat valuri de nemulțumiri din partea ploietenilor. Aceștia s-au arătat revoltați de faptul că au de plătit taxe de urgență, iar activitatea SPFL este blocată din cauza neînțelegerilor salariale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor