logo
RNTV Live

Scandal monstru pe marca Arsenie Boca. A fost chemată şi poliţia

sursa foto fanatik.ro
Mihai Constantinescu

Produsele marca Arsenie Boca au iscat un scandal monstru

Scandal monstru pe marca Arsenie Boca. A fost chemată şi poliţia.

Părintele Arsenie Boca a rămas în conştiinţa multor creştini ca un om cu viaţa sfântă. Mormântul său, de la mânăstirea Prislop, este loc de pelerinaj pentru mulţi credincioşi care au nevoie de reculegere şi de speranţă.

  • Numele părintelui a ajuns acum să fie implicat într-un scandal monstru din cauza unui tânăr care susţine că deţine drepturile de proprietate intelectuală pe marca Arsenia Boca.  Bărbatul vrea ca autoritățile să intervină pentru obligarea tuturor comercianților care vând produse ce-l reprezintă pe Arsenie Boca să retragă marfa de la vânzare.

Un avocat susţine că totul ar putea fi o simplă escrocherie.

”Am studiat acest caz, chiar am scris și un articol pe această temă și, în esență, ce pot să vă spun acum este că – în opinia mea – aceste persoane nu dețin marca înregistrată Arsenie Boca sau Părintele Arsenie Boca și niciun drept de proprietate intelectuală asupra imaginii Părintelui”,a spus pentru B1.ro avocatul Bogdan Ionescu, din Baroul Arad.

Nu este singura persoană care pretinde că deține marca Arsenie Boca.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor