Un protestatar surdo-mut a primit o amendă uriaşă pentru că A SCANDAT lozinci şi a participat la miting

sursa foto HotNews

Amendat pentru că a scandat

Un protestatar surdo-mut a primit o amendă uriaşă pentru că A SCANDAT lozinci şi a participat la un miting.

2.000 de lei! Aceasta este valoarea amenzii primite de un bărbat din Capitală, pentru că a scandat lozinci anti-PSD, la Congresul Extraordinar al partidului, care a avut loc pe 10 martie. Culmea este că Ioan Duia este surdo-mut, notează HotNews.ro


Ioan Duia nu aude si nici nu poate rosti vreun cuvant, dar a fost amendat la Congresul PSD cu 2.000 de lei pentru ca a scandat impotriva PSD.

Am incercat sa ilustram cum simte Ioan acest abuz si cum striga dupa ajutor. Ioan nu poate rosti ca este abuzat si nu se poate impotrivi de unul singur. Fii tu vocea lui Ioan!“, a scris Coruptia Ucide, pe contul sau de Facebook

 

Fii tu vocea lui Ioan!

Ioan Duia nu aude și nici nu poate rosti vreun cuvânt, dar a fost amendat la Congresul PSD cu 2.000 de lei pentru că a scandat împotriva PSD.Am încercat să ilustrăm cum simte Ioan acest abuz și cum strigă după ajutor. Ioan nu poate rosti că este abuzat și nu se poate împotrivi de unul singur. Fii tu vocea lui Ioan!

Posted by Corupția ucide on Tuesday, March 20, 2018

Potrivit aceleiaşi surse, comandantul Jandarmeriei Române, colonelul Sebastian Cucoş, a cerut efectuarea unor verificări de urgenţă. Rezultatele verificărilor vor fi prezentate public.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here