logo
RNTV Live

Scandal la Spitalul Judetean de Primiri Urgențe. Jandarmii au intervenit

spitalul-judetean-de-urgenta-ploiesti2
Mihai Constantinescu

Scandal la Spitalul Judetean de Primiri Urgențe. Jandarmii au intervenit

Au pătruns în incinta Spitalului Judeţean şi au început să facă scandal pentru că nu au fost lăsaţi să-şi continue drumul, deşi normele actuale interzic acest lucru. Mai mult. cei doi bărbaţi au devenit violenţi şi au început şi să înjure cadrele medicale și forțele de ordine.

. În ajutor au fost chemaţi jandarmii

 S-a procedat imediat la evacuarea acestora din interiorul spitalului și, ulterior, după punerea în aplicare a procedurilor legale privind controlul corporal și măsura legitimării, persoanele în cauză au fost evacuate și din curtea instituției. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea amenzilor însumând 5500 de lei.

UPDATE

Se pare că motivul scandalului a fost acela că cei doi nu au fost rapid informati cu privire la starea unei rude ce fusese adusa la UPU.

Scanalagii au primit două sancţini. Una a fost dată pentru pătrundere în incita spitalului cu încălcarea normelor legale de acces şi proferarea de injurii. Prima sancţiune a fost în valoare de 3000 de lei, iar a doua de2500 de lei

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor