logo
RNTV Live

Scandal monstru în cartierul Radu de la Afumaţi. Nouă persoane au ajuns la spital

Un tânăr din Bistriţa a lovit în cap un poliţist. Omul legii a folosit armamentul din dotare şi l-a împuşcat/ sursă foto Info Huedin
Mihai Constantinescu

Scandal monstru în cartierul Radu de la Afumaţi. Nouă persoane au ajuns la spital, Totul s-a întâmplat în această după- amiază, în jurul orei 17.30.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, membri a două familii s-au luat la ceartă şi de la agresiune verbală s-a ajuns într-o clipă şi la agresiune fizică.

Oamenii legii ploieşteni au intervenit cu promptitudine în cartierul Radu de la Afumaţi unde avea loc scandalul

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Prahova, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Politistii au identificat și condus la sediul secției trei persoane care au participat la eveniment, iar alte 9 au solicitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetarile continuă pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de masuri legale în consecință, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și distrugere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copil-cazut-din-telescaun/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/breaza-unicul-loc-din-lume-unde-gasesti-iile-si-creasta-de-cocos-topul-lucrurilor-mai-putin-stiute-despre-acest-loc/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/piramida-ca-in-egipt-aici-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor