logo
RNTV Live

SCANDAL: Grupul PNL protestează împotriva colegilor din Consiliul Local Ploiești

Grupul PNL protestează împotriva colegilor din Consiliul Local Ploiești
Ciprian Radu

Grupul PNL protestează împotriva colegilor din Consiliul Local Ploiești

Liberalii din CL Ploiești au dat publicității un comunicat de presă în care îi acuză pe consilierii PSD, ALDE și PMP că au mințit opinia publică. 

Mărul discordiei îl reprezintă achiziționarea a 50 de autobuze noi Diesel Euro 6.

Iată comunicatul PNL.

“În ședința din 28.11.2017   GRUPUL PSD+ALDE+PMP majoritar în Consiliul Local a dovedit încă o dată că practică armă dezinformării, mințind opinia publică cu privire la eforturile depuse de Primarul Adrian Dobre pentru achiziționarea a 50 de autobuze noi.

Grupul PSD+ALDE+PMP  ’’uită’’ că ultima formulă de lucru privind achiziția de autobuze noi a fost aprobată de Consiliul Local Ploiești prin HCL281/17 .08.2017.

Din data de 17 august 2017 și până în prezent s-au derulat toate formalitățile legale pentru derularea procedurii de achiziție a celor 50 de autobuze noi DIESEL EURO VI.

Grupul PNL din Consiliul Local Ploiești își manifestă susținerea fermă pentru achiziționarea urgență a celor 50 de autobuze noi necesare unui transport civilizat pentru cetățenii din Municipiul Ploiești.”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor