logo
RNTV Live

Când se dă admiterea la Școala de Poliție Câmpina?

politie2
Ștefan Petre

Vezi aici când va avea loc examenul de admitere pentru viitorii polițiști și care sunt probele la care candidații vor fi supuși.

Absolvenții de liceu care vor să devină studenți la Școala de Poliție Câmpina “Vasile Lascăr” în 2023 au nevoie întâi de aprobare psihologică și medicală. Data oficială de susținere a examenelor de admitere la poliție nu a fost anunțată de instituție, însă se așteaptă ca acestea să fie programate undeva în primăvară.

Pentru a fi admiși în această facultate, viitorii studenți trebuie să treacă prin trei etape de admitere, ultima dintre ele fiind cea scrisă. Aceste probe vor fi făcute în unitățile de recrutat candidații, notează WOWbiz.

Prima etapă o reprezintă cea de selecție, care constă în examinarea medicală și psihologică a fiecărui om înscris. A doua etapă este eliminatorie, evaluând performanța fizică. Proba finală este reprezentată de două teste grilă, la Limba și literatura română și la o limbă străină.

Citește mai mult despre documentele necesare și condițiile de înscriere aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor