logo
RNTV Live

Sărbătorește 8 ani de AFI Ploiești și bucură-te de o toamnă FUNtastică!

cover advert 1290×606
Mihai Constantinescu

Sărbătorește 8 ani de AFI Ploiești și bucură-te de o toamnă FUNtastică!

În perioada 6 septembrie – 7 noiembrie 2021, clienții AFI Ploiești care fac cumpărături de minimum 250 de lei în AFI Ploiești, au șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele 8 vouchere de cumpărături oferite săptămânal, fiecare în valoare de 150 de lei. Detalii în regulamentul disponibil pe www.afi-ploiesti.ro sau la info desk-ul situat la intrarea în centrul comercial AFI Ploiești.

Noutățile surprind plăcut și în acest sezon: modernizarea zonei Iris, relocarea magazinului Colin’s pe o suprafață de două ori mai mare și reamenajarea magazinului de bijuterii, Sevda, aduc un plus de inspirație vizitelor tale la AFI Ploiești.

La mulți ani, AFI Ploiești!

Vrei mai mult FUN? Concursurile creative, atelierele, surprizele pregătite pentru voi și proiectele speciale de stil de pe canalele de social media ale centrului comercial vor face toamna și mai interesantă pentru ploieștenii care aleg să își facă cumpărăturile la AFI Ploiești.  

Bucură-te de o toamnă cu stil și nu uita să te distrezi! Noile colecții toamnă-iarnă 2021 anunță un sezon în care stilul casual, relaxat și confortabil se îmbină cu elemente chic, la modă. De la mic la mare, fiecare membru al familiei poate integra noile piese vestimentare preferate în garderobă și se poate distra, realizând ținute potrivite pentru fiecare ocazie a sezonului.

Experimentează o toamnă FUNtastică la AFI Ploiești și câștigă premii cool!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor