logo
RNTV Live

Sărbătoare la Hipodromul Ploiești

Spectacol pe Hipodromul din Ploieşti
Cristian Anghelescu

Cu o zi înainte de Paște, mai precis sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 11:00, se inaugurează oficial Hipodromul de Trap Ploiești, prima reuniune fiind una de importanță majoră de vreme ce vor concura și cai din străinătate, mai precis din Ungaria.

Vor fi cinci curse, una dintre ele – cea mai importantă – urmând a fi răsplătită cu “Premiul de Paște”, câștigătorul marii provocări urmând a fi răsplătit cu o sumă apropiată valorii de 1000 de euro.

Alergarea, una semiclasică, va reuni la start cei mai valoroși cai de trei și patru ani, duelul driverilor din sulky urmând a genera spectacol.

Organizatorii evenimentului au anunțat că sunt pregătiți pentru această reprezentație și așteaptă la fața locului cât mai mulți iubitori ai turfului.

Intrarea la curse va fi liberă, doar cei care ajung la Hipodrom cu mașinile urmând a achita parcarea în valoare de 2 lei.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor