logo
RNTV Live

Săptămână plină la Teatrul “Toma Caragiu”. ” Festivalul castanilor”, pe listă

Săptămână plină la Teatrul “Toma Caragiu”
Mihai Constantinescu

Săptămână plină la Teatrul ” Toma Caragiu” din Ploieşti! Umorul este acompaniat de frumoasele ritmuri ale muzicii folk. În spectacolul Crima la Howard Johnson, degajaţi şi plini de energie, doamna şi domnul Miller ne prezintă drama unui cuplu hazliu, aflat la cuţite, ca mai apoi să păşim în lumea poveştilor lui Ion Creangă, unde lenea este aspru pedepsită în Prostia omenească. La final ne aventurăm în lumea onirică şi plină de mister a restaurantului cu specific asiatic, Dragonul de aur. Melomani sunt invitaţi să se bucure de ritmurile muzicii folk aduse la Festivalul Castanilor de artişti îndrăgiţi.

– Crima la Howard Johnson, sambata, 10 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. O poveste siropoasa, plina de umor, despre un triunghi amoros devenit letal pentru cei implicati.

– Prostia omenească, duminică, 11 octombrie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in curtea Teatrului de Animatie Imaginario. Spectacolul este inspirat din doua povestiri ale lui Ion Creangă, „Prostia Omenească” şi „Povestea unui om leneş” şi prezintă o serie de întămplări hazlii, pline de morală, ce ridiculizează lenea şi nepriceperea personajelor.

– Dragonul de aur, duminica, 11 octombrie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu, un spectacol sustinut de Teatrul Andrei Mureşanu din Sfantu Gheorghe. Un spectacol dramatic, alert si pe alocuri absurd, despre idealuri şi riscul de epuizare generat de o lume modernă, ultra-competitiva . Preţul unui bilet este în valoare de 30 de lei.

– Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre, Editia a XXI-a, 9-11 octombrie, Sala Europa, Palatul Administrativ Ploiesti. O manifestare cultural-artistică de mare amploare dedicată iubitorilor de muzica folk. Concursuri de interpretare, recitaluri şi artişti cunoscuti precum: Mircea Baniciu, Nicu Alifantis&Trupa ZAN, Vasile Seicaru, grupul Tapinarii, Paul Tihan, Walter Ghicolescu, grupul Harmony, Andrei Paunescu & Cenaclul Flacara. Acestea vor fi doar câteva dintre surprizele pregătite în cadrul Festivalului Castanilor ce vă aşteaptă la finalul acestei săptămâni. Preţul unui bilet este în valoare de 45 de lei.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-aprobata-lista-tarilor…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/situatie-tensionata-la-rosal/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor