logo
RNTV Live

Șansa Simonei! Wozniacki, eliminată în turul 2 la Miami!

wozniacki eliminare miami 2018
Cristian Anghelescu

Șansa Simonei! Wozniacki, eliminată în turul 2 la Miami!

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Miami, iar înfrângerea danezei îi asigură Simonei Halep păstrarea primului loc în clasamentul WTA pentru o perioadă mai lungă.

Finalistă anul trecut în Florida, Wozniacki a pierdut în trei seturi, scor 6-0, 4-6, 4-6, în faţa campioanei olimpice Monica Puig, din Puerto Rico, şi a părăsit competiţia încă din turul 2.

Eliminarea prematură a danezei, ocupanta poziţiei a doua WTA, îi permite astfel Simonei să se desprindă în fruntea ierarhiei din circuitul feminin şi să-şi păstreze statutul de lider mondial. Românca era oricum sigură de ocuparea locului 1 şi după turneul de la Miami, însă odată cu înfrângerea suferită de Wozniacki, Halep poate aştepta mai liniştită sezonul de zgură, în care are de apărat nu mai puţin de 3.070 de puncte.

Anul trecut, constănţeanca de 26 de ani a jucat semifinale la Stuttgart, finale la Roma şi Roland Garros şi s-a impus pentru a doua oară la rând la Madrid. Cel mai probabil, abia la Openul Franţei lucrurile s-ar putea complica pentru ea, în condiţiile în care la al doilea Grand Slam al anului are de apărat 1.300 de puncte.

Simona joacă, diseară, cu Radwanska

Calificată alături de Irina Begu în optimile de finală ale probei de dublu la Miami, Simona Halep va juca în această seară în turul 3 la simplu, împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, nu înainte de ora 19:00. Partida va fi televizată de Digisport 2.

Liderul mondial a întâlnit-o de 10 ori pe poloneza care ocupă locul 32 în clasamentul WTA, iar bilanţul este egal, 5-5. Radwanska a câştigat primele trei meciuri directe, înainte ca Halep să-şi înceapă ascensiunea în circuit, însă românca s-a impus de cinci ori în următoarele şapte întâlniri, inclusiv în ultimul duel, în 2016, la Cincinnati.

“O să fie un meci dificil. Mereu când am jucat contra ei au fost meciurile mai lungi. Este inteligentă, joacă destul de bine şi deschide terenul”, a spus Simona.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor