logo
RNTV Live

Bătaie și amenințări în vestiarul Petrolului!

9977e7bf-49cb-4bf3-b675-8021f99f3fe1
Ștefan Petre

La începutul anului 2023, pe fondul tensiunii provocate de numeroasele restanțe salariale și de memoriile depuse de jucători, în vestiarul echipei Petrolul Ploiești au avut loc scene reprobabile.

Sub protecția anonimatului, câțiva jucători au dezvăluit totul pentru ProSport. Sursele publicației citate susțin că mai mulți jucători, printre care portarul Octavian Vâlceanu, au fost pălmuiți de câțiva fani care au intrat peste jucători chiar în vestiar. Scena s-a petrecut la reunirea lotului, când s-a aflat că fotbaliștii au cerut să devină liberi de contract (în timp ce antrenorul de atunci, Nae Constantin, se afla la birourile clubului).

Fanii petroliști, extrem de exigenți și duri, i-au admonestat pe jucători și pănă la violență fizică n-au fost decât câțiva pași. Le-au transmis să joace fotbal, să nu se gândească la bani și au curs nenumărate mesaje de amenințare pe telefon, scrie ProSport.

„Nu se poate așa ceva, plecăm de la echipă! Nu mai stăm”, au transmis jucătorii speriați. Până la urmă, conflictul a fost aplanat și ultrașii violenți au fost evacuați, după intervenția energică a antrenorului.

Drept la replică al clubului ploieștean

„În căutarea unui senzațional ieftin, siteul Prosport publică, astăzi, un articol mincinos! Sub titlul „Scene halucinante în Superliga: ultrașii celor de la Petrolul Ploiești au intrat peste fotbaliști în vestiar și i-au luat la palme”, publicația mai sus menționată inventează scenarii, punând într-o lumină negativă atât clubul nostru, cât și relația dintre jucători și suporteri. Astfel de momente NU au existat și, în consecință, dezmințim ferm informațiile apărute, care, repetăm, nu au absolut niciun fel de legătură cu realitatea. În plus, afirmăm cu tărie faptul că, mai mult ca niciodată, relația dintre jucători, conducere și suporteri este una cât se poate de puternică, fotbaliștii având susținerea totală a fanilor noștri!

Solicităm publicației Prosport să respecte adevărul și să înceteze să publice articole inventate, menite să afecteze imaginea comunității petroliste. Iar, pentru liniștea unora, mai putem spune și că, în cursul de ieri, jucătorii au încasat un salariu, astfel încât toată lumea este concentrată 100% pentru meciul din această seară, cu Farul Constanța.

Hai Petrolul!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor