logo
RNTV Live

Șansă pentru fotoliul de lider!

tricolorul lmv ploiesti
Cristian Anghelescu

Șansă pentru fotoliul de lider!

După ce, la mijlocul săptămânii, Tricolorul a învins Steaua București cu 3-0 (25-22, 25-21, 25-21) și a luat, astfel, o opțiune uriașă pentru calificarea în semifinalele Cupei României, mâine, tot la “Olimpia”, de la ora 18:00, Olteanu&Co. vor întâlni CS “U” Cluj.

Va fi un meci contând pentru etapa a VIII-a campionatului, partidă care s-ar putea constitui în cea de-a șaptea victorie consecutivă, după înfrângerea neașteptată din prima etapă în fața Stelei!

Partida nu ar trebui să ofere prea multe bătăi de cap elevilor antrenați de Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu. Afirmația vine după privirea clasamentului, ardelenii fiind poziționați pe locul al IX-lea, strângând numai două victorii!

La un singur pas de Steaua

Gazdele sunt în prim proces de urmărire al liderului, Steaua, echipă de care o desparte un singur punct! Și, cum “militarii” au un joc considerat apriori dificil, la Galați, sunt ceva șanse ca trupa ploieșteană să se cocoațe pe primul loc! Firește, dacă bucureștenii vor pierde iar “tricolorii” vor învinge!

Publicul este așteptat, din nou, în număr mare, pofta victoriilor în cascadă dublând, în ultima vreme, afluența iubitorilor de volei.

Meciul de mâine a fost încredințat unei brigăzi feminine de arbitri din București, alcătuită din Georgiana Gurguiatu și Violeta Jianu. Observatorul partidei este fostul arbitru Nicolae Marin (Galați).

Meciurile etapei a VIII-a

Această a VIII-a etapă a debutat, în această seară cu partida dintre Dinamo București și CS Știința Explorări Baia Mare. La ora închiderii publicării acestui material scorul era 1-1 (25-23, 19-25)

Celelalte partide vor avea loc mâine, meciul de la “Olimpia” urmând a fi ultimul al etapei

SCM “U” Craiova – CSU “UV” Timișoara

CS Arcada Galați – CSA Steaua București

CSM București – CS Unirea Dej

CSS 2 CNE UKRO Baia Mare – ACS Volei Municipal Zalău

Tricolorul LMV Ploiești – CS “U” Cluj

Meciurile din Divizia A1 pot fi difuzate la televiziunile locale sau pe online!

Un anunț postat azi pe site-ul FR Volei ar putea aduce acestui sport o vizibilitatea pe care o merită.

Iată cum sună anunțul de pe site-ul FRV:

Federația Română de Volei împreună cu partenerul oficial media DIGI SPORT au hotărât că jocurile de volei, care nu sunt transmise în direct, pot fi difuzate de către televiziunile locale și în mediul online, în urmatoarele conditii:

– pe toată durata transmisiei pe ecran să apară „prin amabilitatea DIGI SPORT”;

– fiecare terț care preia drepturile, trebuie sa trimita un e-mail către DIGI SPORT și FRVolei, în care să anunțe transmiterea meciului, specificând televiziunea și/sau adresa web.

Rămâne de văzut, acum, câte televiziuni sau câte cluburi vor profita de această oportunitate! Din care vor câștiga atât ele cât și iubitorii voleiului!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor