logo
RNTV Live

VIDEO/ FOTO/Poveste de succes. Tenismenul Horia Tecău a prezentat la Ploieşti ” Viaţa în ritm de tenis”

Horia Tecău
Mihai Constantinescu

Horia Tecău – Viaţa în ritm de tenis

VIDEO/ FOTO/Poveste de succes. Tenismenul Horia Tecău a prezentat la Ploieşti ” Viaţa în ritm de tenis”.

Poveştile de succes dacă nu sunt împărtăşite nu mai sunt cu adevărat importante. Tenismenul Horia Tecău, cel care  ocupă locul întâi în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu şi este şi component al lotului național de Cupa Davis al României, a fost prezenta astăzi la Ploieşti, printre copii. Ei sunt “buretele” care pot înţelege o poveste de succes şi care pot să scrie una nouă.

A venit la Ploieşti să vorbească despre prima sa pasiune-sportul- şi despre cea de-a doua-cititul. Cele două ingredinte secrete care contribui la formarea unei cariere de succes.

Cu această ocazie, elevilor de clasa a VIII-a de la Colegiul Naţional “Jean Monnet” le-a fost prezentată şi prima carte scrisă de tenismen: ” Viaţa în ritm de tenis“.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/tecau-rojer-un-cuplu-pentru-istorie/

În “Viața în ritm de tenis”, cei mici vor afla cum primul sport practicat de Horia a fost, de fapt, înotul. Po afla şi cum a descoperit tenisul și a câștigat primul campionat național, cine au fost antrenorii lui,, cum a fost experiența primului turneu de grand slam ori cea a Wimbledon-ului.

Prima carte citită de către Horia vreodată a fost şi prima care l-a învăţat să viseze.

Discusul său a fost urmat de o donaţie de carte” Viaţa în ritm de tenis”, o sesiune de autografe şi deschiderea atelierelor “Narativ” dedicate elevilor colegiului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor