logo
RNTV Live

Sâmbătă, cu CS Blejoi în loc de FC Aninoasa!

FOTBAL:CS BLEJOI-PETROLUL PLOIESTI, MECI AMICAL (2.12.2017)
Cristian Anghelescu

Sâmbătă, cu CS Blejoi în loc de FC Aninoasa!

FC Petrolul va încheia, sâmbătă, seria meciurilor de verificare din această pauză competiţională, însă nu o va mai întâlni pe colega de eşalon şi serie FC Aninoasa, aşa cum era stabilit iniţial, ci va juca cu liderul eşalonului judeţean, CS Blejoi.

Întâlnirea de la Aninoasa a căzut din cauza terenurilor impracticabile pe care le putea propune gruparea dâmboviţeană, urmând ca testul cu CS Blejoi să se dispute pe terenul sintetic al Parcului Municipal Vest, începând de la ora 11:00.

Mihai Ene s-a întors la Viitorul

Împrumutul tânărului mijlocaş Mihai Ene de la Viitorul Constanţa, încă din această iarnă, nu mai este de actualitate. După ce a efectuat cele două stagii de pregătire alături de petrolişti, jucătorul a ales să se întoarcă, pentru moment, la Constanţa, dată fiind şi situaţia sa şcolară. Posibilitatea unui transfer urmând să se discute, din nou, la finele acestei stagiuni.

sursa: fcpetrolul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor