logo
RNTV Live

Cea mai mare expozitie de publicitate locala din Romania, deschisa la Ploiesti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cea mai mare expozitie de publicitate locala din Romania, deschisa la Ploiesti.

La Ploiesti are loc in aceasta perioada cea mai mare expozitie de publicitate locala din Romania. Vernisajul se afla in centrul orasului, pe esplanada din fata Teatrului Toma Caragiu Ploiesti. Cel care a avut initiativa este scriitorul si fotograful care a lansat si proiectul de pandemie Muzeul Brand- urilor, un site care aduce in prim plan vechile marci romanesti, care au existat in tara noastra. Asa se face ca la primul eveniment deasfasurat in orasul natal al initiatorului,  nostalgicii pot revedea locuri celebre, sau reclame care au facut istorie in perioada de glorie.

Cea mai mare expozitie de publicitate locala din Romania, deschisa la Ploiesti

Bogdan Stoica, initiatorul expozitiei de la Ploiesti, a stat ore in sir de vorba cu trecatorii, care odata cu aceste reclame din vremuri demult apuse, si-au retrait tineretea. Dupa ce a lansat site-ul muzeulbrandurilor.ro s-a gandit sa plece prin tara cu expozitii in care sa prezinte reclame vechi din toate orasele mari, pe care le detine intr-o impresionanta colectie.

In cadrul expozitiei sunt 100 de branduri, dintre care 30 inca mai exista si acum. Sunt expuse reclame cu firme vechi de taxi, spalatorii ori restaurante care au dat chiar numele unor zone din Ploiesti.

Iar telul propus a fost atins inca de cum au fost expuse fotografiile. Zecile de trecatori s-au aratat incantati de idee si s-au bucurat sa retraiasca vremurile demult apuse

Expozitia va ramane in strada o luna de zile, dupa care va fi mutata in incinta unui complex imobiliar, iar mai apoi intr-un mall din oras.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor