logo
RNTV Live

Sala de box intră pe agenda Consiliului Local Ploiești

titi_tudor_sala
Ciprian Radu

La punctul 41 al ședinței ordinare a Consiliului Local Ploiești de marți, 30 mai, se va discuta despre sala de box în care își desfășoară (încă) activitatea secția de profil a CSM Ploiești.

Reamintim că pugiliștii pregătiți de Titi Tudor sunt pe punctul de a fi expulzați deoarece banii pentru chiria sălii și utilități sunt blocați, în urma avizului negativ al direcției economice și juridice.

Membrii PSD din Consiliul Local Ploiești au anunțat, la jumătatea lunii mai, că intenționează să pună la punct un proiect pentru achiziționarea sălii de box de către municipalitate.

Deocamdată, în ședința de mâine a Consiliului Local, la punctul 41, se va discuta înființarea unei comisii care să analizeze oportunitatea achiziționării imobilului.

Ca de fiecare dată de când cu problemele grave cu care se confruntă Clubul Sportiv Municipal, antrenorul emerit Titi Tudor, cel care luptă în continuare pentru repunerea sportului ploieștean în drepturi, va fi prezent în sală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor