logo
RNTV Live

Șahiștii de la CSM obțin trei medalii într-un weekend

sahbitcoin
Ștefan Petre

Șahiștii legitimați la CSM Ploieşti au obținut, în weekend, trei medalii la două concursuri desfăşurate la Bucureşti, respectiv Adjud, și anume una de aur, una de argint şi una de bronz.

La Bitcoin Romania Chess Open – Ediţia a V-a, competiție care a avut loc în incinta Liceului Internaţional de Informatică Colentina – Bucureşti, Vladimir Boştină a obţinut medalia de aur la categoria „Open, 8 ani”, iar Eduard Ioniţă s-a situat pe locurile 3-4 în clasamentul general. Tot la acest turneu, Alexandru Constantinoiu a fost al 11-lea în clasamentul turneului „open seniori, +40 puncte rating”.

La Cupa Pionul Vrancart Adjud – Ediţia a VIII-a, șahistul Darius Nicolae a ocupat locul al II-lea în clasamentul general. Competiţia la care a performat prahoveanul a fost organizată de ACS de Şah „Paloda” Adjud, în parteneriat cu Vrancart Adjud, Primăria Adjud, AJ Şah Vrancea şi CSM Focşani 2007.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor