logo
RNTV Live

Mai mulți prahoveni prinși băuți la volan de 1 Decembrie

sursa foto Radio Timișoara
Dumitrescu Vlad

Polițiștii rutieri prahoveni s-au aflat la datorie si pe 1 decembrie. Astfel, cei care au consumat băuturi alcoolice și au fost depistați la volanul mașinii s-au ales cu dosar penal.

Prinși băuți la volan

La data de 1 decembrie , în jurul orei 19.00, polițiștii secției de poliție rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor în comuna Târgșoru Vechi au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comună.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,47 mgL alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Pe timpul nopții, în jurul orei 2.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un autoturism care circula dinspre strada Schelelor către strada Ana Ipătescu.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Câmpina.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,51 mgL alcool pur în aerul expirat.

De altfel, și acest șofer a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Numere de circulație provizorii expirate

Tot ieri, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Gheorghe Doja din direcția centru către strada Ștrandului.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că numărele de circulație provizorii figurează ca fiind expirate de o săptămână.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor