logo
RNTV Live

S-A MOȘTENIT UN SISTEM MĂCINAT

Daniel

Pentru angajații de la Termo Ploiești este o adevărată provocare să țină în funcțiune un sistem de termoficare măcinat la propriu și la figurat. Problemele nu sunt de acum, ci au fost moștenite, deoarece până în prezent nu s-au făcut investiții majore în termocentrala de la Brazi, cea care asigură furnizarea apei calde și a căldurii în Ploiești.

Pe lângă problemele curente cu care se confruntă Temo Ploiești cauzate de lipsa banilor, angajații societății duc adevărate lupte să țină în funcțiune un sistem de termoficare măcinat odată cu trecerea timpului.

Ba mai mult, angajații Termo Ploiești se plâng că nu au nici măcar echipamente de protecție corespunzătoare și că sunt nevoiți să folosească unele cârpite.

În toată această nebunie, există și o veste bună! Rețeaua primară de termoficare a Ploieștiului ar putea fi reabilitată cu fonduri europene. Executivul ploieștean va continua  proiectul de investiţii care constă în creșterea eficienței energetice la nivelul sistemului centralizat de alimentare cu energie termică din Municipiul Ploiești, prin reducerea pierderilor de energie termică. Valoare proiectului este de aproximativ 23 milioane euro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor