logo
RNTV Live

S-a lansat Antena 3 Ploiești! Postul regional furnizează informații obiective din Prahova, Buzău și Dâmbovița!/ FOTO

antena-3-ploiesti-5
Mihai Constantinescu

S-a lansat Antena 3 Ploiești! Postul regional furnizează informații obiective din Prahova, Buzău și Dâmbovița!

Antena 3 Ploiești și-a deschis porțile joi, 15 decembrie. Postul a fost gândit și creat pentru a vă ține la curent cu cele mai noi informații din trei județe importante din România.

Evenimentul de lansare a Antena 3 Ploiești a avut loc la Ramatuelle, în prezența a sute de invitați. Antena 3 Ploiești este un post regional care va furniza informații obiective din Prahova, Buzău și Dâmbovița.  

„Am ales să investesc în acest proiect crezând cu tărie în echipa din care fac parte, o echipă formată din oameni profestioniști. Este un proiect ambițios, unic care aduce plus valoare în mass media din această regiune. Este un proiect de suflet format din oameni pentru oameni”, a declarat ALINA TĂNĂSESCU, unic acționar ANTENA 3 PLOIEȘTI.

Printre invitații la evenimentul de lansare s-au aflat parlamentari, autorități locale și județene și oameni de afaceri. 

Din grila Antena 3 Ploiești fac parte jurnalele de știri și emisiunile: START ALERT, ALTERNATIV, ECONOMICA, MOMENTUM, AGRORURAL, RAPORT DE SĂNĂTATE ȘI TABELA DE MARCAJ.

Echipa Antena 3 Ploiești este formată din oameni cu experiență în mass media.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor