logo
RNTV Live

Meciul “petroliștilor”, decis de hattrik-ul lui Dumitrescu!

mai
Cristian Anghelescu

În această după-amiază, la Băicoi, Petrolul din localitate a întâlnit premianta seriei, Petrolul Ploiești.

Circa 500 de spectatori au savurat încă din minutul trei deschiderea scorului PRUNESCU reluând impecabil, cu capul, un balon centrat din corner de către Cl. Tudor: 0-1! După alte trei minute, la o minge deviată spre careul mare al gazdelor, Dumitrescu a ajuns în poziție de singur cu portarul dar a încercat o subtilitate înțeleasă de apărătorul buturilor, acesta parând cu oarece emoții! Același Dumitrescu l-a ironizat în viteză pe fundașul stânga Militaru, atacantul trecându-și în cont o nouă mare ocazie după ce balonul șutat în cross, de la 14-15 metri lateral dreapta, a ocolit de puțin butul stâng!

În minutul 28, mijlocașul ofensiv Dorișor a prelucrat o minge în imediata apropiere a careului mare al ploieștenilor și a șutat frumos, puțin pe lângă bara din dreapta lui Chiș!

Minutul 32 a coincis cu majorarea scorului, omniprezentul DUMITRESCU majorând ecartul la capătul unei acțiuni de toată frumusețea: 0-2! Iar Nae (34) a zguduit bara de sus cu un șut puternic și plasat, de la 18 metri!

În minutul 39, după o pasă de maestru a “căpitanului” Cl. Tudor, același DUMITRESCU a preluat balonul și l-a trimis, puternic, la colțul lung, pentru un mai edificator 0-3!

La 17 minute după pauză, după ce Velisar s-a distrat cu tot flancul drept al defensivei gazdelor și a centrat perfect, DUMITRESCU a reușit hattrik-ul după un stop perfect și un lob plasat, peste Costache rămas stană de piatră: 0-4!

Golul de onoare al gazdelor a fost realizat de I. CODREANU, vârful de atac intrat pe parcursul mitanului secund reușind să împingă în plasă un balon centrat din flancul stâng: 1-4!

Casetă

Petrolul Băicoi – Petrolul Ploiești 1-4 (0-3)

Stadion: Petrolul Băicoi. Spectatori: circa 800. Marcatori: I. Codreanu (81) Prunescu (3), I. Dumitrescu (32, 39, 62)

Petrolul Băicoi: Costache – Georgescu, Zamfir, Duca (cpt), Militaru (46 Alistar) – Cazan, A. Rusu – Bondilă (64 Calița), Dorișor (68 A. Gheorghe), Saulea (56 I. Codreanu) – A. Ilie. Antrenor: Bobi Codreanu.

Petrolul Ploiești: Chiș – Olaru, Prunescu, Chiriță, Velisar – Butufei (64 V. Ursu), Cl. Tudor (cpt) – Dumitrescu (72 Jipa), Nițescu (78 A. Militaru), D. Gheorghe – Nae (46 S. Petre). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene: Cazan (82)/ Dumitrescu (35)

Au arbitrat: Laurenţiu Piciu (Ploiești) – Valentin Dumitru (Gherghiţa) şi Sebastian Păduraru (Gura Humorului).

Observator AJF: Cătălin Popescu (Ploiești)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor