logo
RNTV Live

Au avut zile! Rupţi de beţi la volan pe şosele din Prahova. Unul a provocat şi accident

imagine
Mihai Constantinescu

Au avut zile! Rupţi de beţi la volan pe şosele din Prahova. Unul a provocat şi accident. Aproape că nu este zi de la Dumnezeu în care oamenii legii prahoveni să nu depistaze în trafic ţoferi rupţi de beţi. Nici ziua de ieri nu a fcăut excepţie.

Primul exemplu de acest gen a fost depistat pe  DJ 100 D, în comuna Scorțeni. Poliţiştii au observat un autoturism staționat, ieșit de pe partea carosabilă, care prezenta avarii, la volan fiind depistat un bărbat. Din cercetări, a rezultat faptul că, în timp ce se afla la volanul autoturismului, conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil și cu un indicator rutier. Întrucât bărbatul de 33 de ani emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Mort de beat prin Plopeni

Tot  ieri, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Independenței din orașul Plopeni patrula de siguranță publică a depistat în trafic un conducător auto, în vârstă de 44 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a avut rezultat pozitiv, fiind înregistrată o valoare de 2,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/necaz-dupa-ce-a-gasit-bani/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/razii-de-proportii-acum-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor