logo
RNTV Live

Elevă olimpică, notată cu 3.40 la Evaluarea Națională! Ce riscă profesorul care a greșit

Nouă elevi prahoveni au avut lucrări perfecte la Evaluarea Naţională. Alţii s-au mulţumit cu media 1,15
rnews

Elevă olimpică, notată cu 3.40 la Evaluarea Națională

O elevă olimpică de la școala din Albeni a avut parte de șocul vieții! Deși se aștepta la o notă mare, fata a aflat că a luat nota 3.40!

În urma contestației, nota elevei a fost majorată la 9,40!

S-a constatat că s-a comis o greşeală de către profesorul evaluator. Lucrările elevilor din Gorj au fost corectate de către profesori din judeţul Hunedoara.

„Când s-au afişat rezultatele, fata fiind olimpică, elevă de 10 la Albeni, am sunat şi s-a verificat pe lucrare, în baza de date. S-a transcris greşit din borderou o altă notă. S-au uitat la alt număr de lucrare şi au pus nota altei lucrări. Nu ai cum să greşeşti cu atât. Nu este normal ca un copil să treacă printr-un asemenea stres. Profesorul care a greşit nu va mai avea dreptul să corecteze lucrări timp de 5 ani şi riscă chiar diminuarea salariului”, a declarat, conform Adevărul, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor